• “Cafea bună și preț convenabil!”

  - ing. Florea Marian

   
 • "Service prompt și rapid!"

  - Feneșan Adrian

   
 
 • Vreţi un automat de cafea gratis?

  Pentru fabricile sau şantierele care au minim 30 de angajaţi, punem la dispoziţie în mod gratuit automate de cafea profesionale, cu service şi mantenanţă incluse.

  Citiți mai mult: Automat de cafea gratis

 • Închiriere aparate de cafea pentru evenimente

  Organizați un eveniment și doriți un aparat de cafea? Cu 170 lei aveți asigurat aparatul, 100 de porții de cafea, zahăr și lapte, inclusiv paharele de plastic și paletinele necesare.

  Citiți mai mult: Închiriere aparat de cafea

Service pentru și espressoare de cafea în Timișoara

Executăm reparații espressoare (greșit numite și expresoare) de cafea Saeco – Philips, Aeg, Siemens, Delonghi, Jura, Bosch, Melitta și altele și altele, în Timișoara și județul Timiș.

Intervențiile se execută în atelierul nostru de reparații, cu tehnicieni experimentați, capabili să găsească și să remedieze defecțiunile.

De asemenea, asigurăm service și întreținere (igienizare, decalcifiere, gresare, reglare, etc.) pe teren (dacă este posibil).

Dispunem de piese de schimb noi și second-hand (garnituri, pompe, microcomutatoare, grupuri, râșnițe, dozatoare, rezistențe, turbine, cititoare de bancnote, etc.) în funcție de bugetul clientului. Nu comercializăm piese de schimb pentru terți, piesele de schimb le procurăm, în măsura posibilităților, pentru aparatele pe care le primim în service pentru reparație!

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.

Oferte

Saeco Group 500 revizionat, cu cititor de bancnote

Automat ce oferă un maxim de 14 băuturi diferite (cafea espresso, cafea mare, cafea cu lapte, cappuccino, cappuccino cu ciocolată, ciocolată, ciocolată forte, ciocolată cu lapte, lapte cu ciocolată, lapte simplu, ceai de fructe, etc.) și capacitate de 500 de pahare.
Preț: 450 euro+TVA

Aparat de cafea Solac Expression Supremma

Solaco ExpressionAparat pentru utilizare casnică, 18 bar. Funcționează cu cafea boabe (râșniță încorporată) și cafea măcinată, sistem cappuccino (diuză pentru spumare) rezervor apă de 1,8 l. Aparatul este revizionat și se vinde cu garanție 3 luni.
Preț: 200 euro