• “Cafea bună și preț convenabil!”

  - ing. Florea Marian

   
 • "Service prompt și rapid!"

  - Feneșan Adrian

   
 
 • Vreţi un automat de cafea gratis?

  Pentru fabricile sau şantierele care au minim 30 de angajaţi, punem la dispoziţie în mod gratuit automate de cafea profesionale, cu service şi mantenanţă incluse.

  Citiți mai mult: Automat de cafea gratis

 • Închiriere aparate de cafea pentru evenimente

  Organizați un eveniment și doriți un aparat de cafea? Cu 170 lei aveți asigurat aparatul, 100 de porții de cafea, zahăr și lapte, inclusiv paharele de plastic și paletinele necesare.

  Citiți mai mult: Închiriere aparat de cafea

Închiriere gratuită automate profesionale de cafea Timișoara

Închiriem gratuit (comodat) automate de cafea profesionale pentru sedii de firmă și șantiere cu un mimim de 40 de angajați / muncitori La cerere amplasăm automate de cafea în interiorul magazinelor și a altor puncte de desfacere care asigură un vad comercial satisfăcător. Oferim comision în funcție de pontențialul locației. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail.


Închiriere aparate de cafea pentru evenimente *NOU!

Pentru diverse evenimente (întâlniri private sau corporate, aniversări, botezuri, nunți, etc.) vă punem la dispoziție, la numai 170 lei, aparate de cafea Saeco Vienna sau Saeco Magic (home use) și necesarul pentru 100-110 porții de cafea: 1 kg cafea Alvorada Espresso Italiano + 100 pliculete zahăr + 100 pahare plastic + 100 paletine cafea + 100 porții lapte pentru cafea. Închirierea se face pentru un maxim de 8 ore, pe durata unei singure zile, exclusiv în Timișoara. Contra cost se poate asigura o cantitate mai mare de produse și mai multe aparate.

 

Doriți să cumpărați un automat de cafea?

  Tip automat Descriere   Pret
Saeco Group 500 Timisoara SAECO GROUP 500 Automat ce oferă un maxim de 14 băuturi diferite (cafea espresso, cafea mare, cafea cu lapte, cappuccino, cappuccino cu ciocolată, ciocolată, ciocolată forte, ciocolată cu lapte, lapte cu ciocolată, lapte simplu, ceai de fructe, etc.) și capacitate de 500 de pahare. Revizionat, cu cititor de bancnote, fără garanție.   540 euro
     
     
       
         
Incontro Alice Incontro Alice Club Cel mai accesibil automat de cafea complet, cu capacitate de 230 de pahare, oferă un maxim de 12 produse diferite și funcționează cu cafea boabe. Ideal pentru birouri mici și mijlocii sau pentru cei care doresc să înceapă o afacere în domeniul automatelor de cafea. Aparatul este revizionat și este dotat cu cititor de bancnote. Fără garanție.   370 euro
     
   
 
         

Pentru disponibilitate și mai multe detalii vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.

Ofertă aparate (espressoare) de cafea pentru acasă

Aparat de cafea Solac Expression Supremma

Solaco ExpressionAparat pentru utilizare casnică, 18 bar. Funcționează cu cafea boabe (râșniță încorporată) și cafea măcinată, sistem cappuccino (diuză pentru spumare) rezervor apă de 1,8 l. Aparatul este revizionat și se vinde cu garanție 3 luni.

Preț: 200 euro